Rozmanité sklenice – na čerstvé, trvanlivé a zavařené potraviny

Chcete své produkty odpovídajícím způsobem prezentovat a stále hledáte vhodné nádoby? V našeme-shop u najdete velký výběr sklenic pro různé potřeby – na trvanlivé produkty, jako jsou těstoviny a rýže, na nakládanou zeleninu a domácí marmelády nebo na čerstvě připravené dezerty.

Prohlédněte si náš e-shop a potěšte se velkým výběrem výrobků!

Vhodné sklenice na potraviny – na velikosti záleží

Náš sortiment nabízí sklenice s různými objemy, od mini sklenic o objemu od 30 ml do 50 ml až po velké skladovací sklenice až do 5 l. Vyberte si vhodnou velikost podle svých nároků, ať už chcete atraktivně zabalit vzorky svých produktů, nebo uskladnit velké množství potravin ve sklenicích.

Naše sklenice mají různé objemy:

  • 100ml sklenice
  • 200ml sklenice
  • 300ml sklenice

V našem e-shopu si objednáte jen to, co potřebujete: jednu sklenici na doma vyrobený dárek nebo velký počet kusů na velká výrobní množství. Minimální objednané množství neexistuje!

Od klasických po luxusní – nakupujte univerzální sklenice u Lahve a sklenice

K našim oblíbeným klasikům samozřejmě patří šroubovací sklenice. Jsou považovány za základ skladování ve skle a jsou vhodné na mnoho různých druhů potravin. Můžete v nich skladovat například ingredience na pečení, jako je mouka, ořechy nebo zavařené ovoce. Ale jejich nejmenší varianty se hodí i jako sklenice na koření.

Na marmelády a ovocné přesnídávky nabízíme sklenice na marmeládu. Tyto teplotně odolné a utěsněné nádoby zajistí dlouhou trvanlivost potravin. Navíc se různé tvary sklenic hodí k atraktivní prezentaci produktů.

Hledáte něco luxusního, co se bude lišit od sklenic vašich konkurentů? Pak vás určitě nadchnou naše patentní sklenice. Můžete je používat k zavařování čerstvých produktů i ke skladování suchých potravin, jako jsou nudle nebo müsli. Chcete-li raději dekorativně uskladnit koření, pečivo nebo čaj, doporučujeme naše atraktivní sklenice se zátkou.

Praktické uzávěry a příslušenství k zavařování

Při zavařování nemají na výsledek vliv pouze použité přísady, ale i vybavení. Proto v našem e-shopu najdete spoustu vhodných víček a uzávěrů na sklenice – od jednoduchých šroubovacích uzávěrů až po chytrá twist-off víčka. Díky nim bude sklenice těsnit a zavařené potraviny budou mít co nejdelší trvanlivost.

Pokud převážně používáte sklenice značky WECK, dostanete u nás navíc správné doplňky, jako jsou těsnění a zavařovací klipy, které je občas nutné vyměnit. Dekorace zajistí dokonalý vzhled vašich sklenic. Prohlédněte si stylové etikety, na které lze jednoduše napsat název zavařené potraviny a datum.

Objednat kvalitní sklenice on-line – za výhodné ceny v obchodě Lahve a sklenice

Skladování a prezentace potravin jsou úzce spojeny s uchováváním ve sklenicích – a to už po staletí. Přidejte se k této tradici a kupujte nové sklenice v našem e-shopu. Výhodou je velký sortiment, spousta doplňků a rychlé dodání. Těšíme se na vaši objednávku!

*Sleva znamená úsporu v porovnání s jednotnou cenou.